Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UPS DONEAZĂ 315.000 DE ORE ÎN LUNA VOLUNTARIATULUI șI DEVINE MEMBRU FONDATOR „IMPACT 2030”, ALĂTURI DE NAțIUNILE UNITE

0

UPS_Loading Humanitarian Relief
• UPS contribuie la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă a Organizației Națiunilor Unite

• În cadrul „Lunii Voluntariatului” din 2015, desfășurată anual în octombrie, angajații UPS au donat 315.000 de ore în folosul comunității

• UPS România a contribuit cu 620 de ore donate de angajați și granturi în valoare de 30.000 de dolari

București, 19 noiembrie – UPS® (NYSE: UPS) ajunge la al 13-lea eveniment internațional anual „Luna Voluntariatului”, în cadrul căreia angajații companiei sunt implicați într-o serie de acțiuni de responsabilitate socială de amploare. În acest an, în luna octombrie, UPS a colaborat cu partenerii săi globali Asociația Internațională pentru Efortul Voluntarilor (AIEV) și Points of Light pentru accelerarea programelor de voluntariat din cadrul obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite.
UPS a devenit recent membru fondator al IMPACT 2030, un grup de colaborare globală format din Organizația Națiunilor Unite, organizații din sectorul privat și reprezentanți ai societății civile, a căror misiune este de a încuraja angajații din întreaga lume să voluntarieze pentru a accelera atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă a Națiunilor Unite.

Luna globală a Voluntariatului UPS, coordonată de Fundația UPS, mobilizează angajații din întreaga lume să se implice într-o varietate de activități în folosul comunității. În cursul lunii octombrie, echipele UPS se implică într-o serie de proiecte, precum plantări de copaci și amenajări peisagistice, colectarea de alimente și provizii, ambalarea și distribuția acestora, participarea la evenimente pentru strângeri de fonduri și sprijin administrativ pentru organizațiile axate pe schimbările sociale.
Aproape 15.000 dintre angajații UPS din toată lumea au donat 315.000 de ore de voluntariat în această lună.
Acțiunile angajaților UPS din timpul Lunii globale a Voluntariatului susțin angajamentul companiei de a oferi 20 de milioane de ore de voluntariat la nivel mondial, până la sfârșitul anului 2020. Din 2011, UPS a donat deja peste șapte milioane de ore în folosul comunității.

„Ne asumăm, în plus față de realizarea targetului UPS «20 de milioane până în 2020», obiectivele IMPACT 2030 și, alături de angajații UPS, contribuim la o acțiune globală de mare amploare”, spune Eduardo Martinez, președinte al Fundației UPS, CEO al departamentului de Diversitate și Incluziune în cadrul UPS. „Suntem onorați să participăm la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite și să răspundem nevoilor critice din întreaga lume.”

UPS România: 620 de ore și granturi de 30.000 de dolari

În România, angajații UPS au contribuit cu aproape 620 de ore donate în folosul comunității și au fost implicați în 2015 în trei proiecte de responsabilitate socială, astfel:
• Asociația „Sfântul Stelian” a primit un grant de 25.000 de dolari, iar angajații UPS România au voluntariat în cadrul centrului „Hope for Tomorrow”, unde trăiesc 21 de copii abandonați, alături de asistenți sociali. Echipa UPS a desfășurat în luna aprilie activități de amenajări și reparații în curtea centrului;

• Pentru Fundația „SOS Satele Copiilor”, care sprijină copiii aflați în dificultate, angajații UPS România au recondiționat terenul de fotbal și au reparat teatrul de vară, participând și la amenajarea lucrărilor de peisagistică;

• Asociația „Inima Copiilor” a primit un grant de 5.000 de dolari pentru a spijini Spitalul „Marie Curie”.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați: www.UPS.com/Foundation.

Despre Fundația UPS

UPS (NYSE: UPS) este cea mai mare companie de curierat din lume și unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de transport de mărfuri și distribuție, oferind o gamă largă de opțiuni pentru sincronizarea fluxurilor de bunuri, informații și fonduri. Fondată în 1951, Fundația UPS desfășoară programe globale pentru sprijinirea cetățenilor, facilitând implicarea comunității în comunitățile locale, naționale și globale. În 2014, UPS, alături de actualii și foștii angajați, a donat peste 104 milioane de dolari în scopuri caritabile în toată lumea.

Detalii despre Fundația UPS găsiți la adresa UPS.com/Foundation. Pentru a afla direct noutăți despre UPS, vizitați pressroom.ups.com/RSS.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.