Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Up România (fosta Chèque Déjeuner România) susține studenții de elită la Campionatul European de GO Up România

0

Up România (fosta Chèque Déjeuner România) susține studenții de elită la Campionatul European de GO

Up România, unul dintre cei mai importanți emitenți de tichete valorice, se implică în susținerea studenților participanți la Campionatul European de GO, eveniment prezent în calendarul Federației Europene de GO (EGF).
În perioada 18-20 septembrie studenții înscriși în competiția europeană vor concura la Cluj pentru a-și dezvolta abilitățile de excelenți strategi și a obține un loc pe podium, ce le va asigura prezența la Campionatul Mondial de Perechi pentru Studenți, susținut în luna decembrie, la Tokyo.

“Mă bucur mult că ne-am alăturat acestui proiect valoros, care ne permite să susținem tinerii talentați și să le oferim mijloacele necesare pentru a-și urmări visele. Este extrem de importantă investiția în educația acestora, cât și suportul pe care îl oferim pentru a deveni buni strategi, abilitate cultivată de disciplina acestui joc. Sper ca acest gest să creeze și alte oportunități de a organiza și mai multe evenimente asemănătoare, întrucât acești copii merită cu adevărat.”, spune Elena Pap, director general Up România (fosta Chèque Déjeuner România).

Cătălin Țăranu (primul european care a reușit la examenul de profesionist – 5P la Nihon Kiin), câștigătorul Campionatului European de GO in 2008, va fi invitatul special al evenimentului, oferind, de asemenea, celor interesați sfaturi valoroase despre jocul GO.

“Suntem mândri că le putem fi alături acestor tineri pasionați, care își dedică timpul liber într-un mod constructiv. Le dorim mult succes și fie ca cel mai bun să câștige.”, le-a urat George Ghețu, reprezentantul Clubului Sportiv Sakata.

Federația Europeană de GO este o organizație non-profit care are scopul de a încuraja, reglementa, coordona și promova jocul GO în Europa. De peste 50 de ani, Federația organizează congrese, campionate și turnee în întreaga Europa, având 37 de țări membre.

În România, jocul GO s-a răspândit la începutul anilor ‘80, odată cu publicarea unei serii de articole de inițiere. În prezent, jucătorii români sunt printre cei mai buni din Europa. GO este un joc strategic între doi jucatori, cu reguli simple, ce se pot învăța cu ușurință. Însă, este un joc complex, comparabil în această privință numai cu șahul.

Grupul Up:

Grupul Up este un grup internațional independent și solid care aparține salariaților săi. Comercializează produse și servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicații mobile în 17 țări. În fiecare zi, însoțeste peste 27 de milioane de persoane din întreaga lume. Grupul Up reunește 2500 de angajati și a realizat, în 2014, un volum de emitere de 6 miliarde de euro. www.up-group.coop

Up România (fosta Chèque Déjeuner România):

Up România a fost înființată în anul 2002 si oferă celor peste 20.000 de clienți și 700.000 de beneficiari servicii și produse care să le simplifice interacțiunile, deciziile și procesele. Prin experiența de 50 de ani a Grupului, Up România oferă garanția unor servicii fiabile și performante. Portofoliul său de produse include tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele sociale, voucherele de vacanță și tichetele de creșă și www.upromania.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.