Unicul papirus din toată Europa se întoarce la Mangalia!

0

Rusia înapoiază României cel mai vechi papirus din Europa, descoperit la Mangalia.

Papirusul a fost descoperit la Mangalia în anul 1959, dar a fost trimis la Moscova pentru restaurare…Papirusul este datat în secolul al IV-lea î.Hr.

PS: Ruşii ne-au dat papirusul, dar păstrează încă 91 de tone de aur din Tezaurul României… vezi aici articolul publicat de adevarul.ro


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează