Un timişorean revoluţionează tehnologia 4G!

0

Vești bune din lumea IT! Timișoreanul Andrei Rusan a inventat o soluţie care creşte radical calitatea serviciilor în 4G! Ideea lui Andrei va fi patentată anul viitor și este recunoscută în spațiul european. Cu ajutorul invenţiei lui Andrei, materialele video descărcate prin wireless se văd cursiv, fără să mai fie sacadate.

INVENŢIA LUI REZOLVĂ O MARE PROBLEMĂ: DESCĂRCAREA DE FILME PE MOBIL. Un timişorean a revoluţionat tehnologia 4G. Angajat la subsidiara din România a Alcatel-Lucent, Andrei Rusan a inventat o soluţie care creşte radical calitatea serviciilor în 4G (LTE), scrie EVZ.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează