Un român strânge bani pentru „Drumul către fericirea durabilă”

0

Lansarea campaniei de fundraising „Drumul către fericirea durabilă” 

post fb_fundraising_vladVlad alături de editura Herald a avut parte de o experiență profesională frumoasă și benefică pentru toată lumea. În același timp, întâlnirea cu titlurile editurii Herald i-au deschis noi perspective și l-au făcut să treacă la aprofundarea înțelegerii lor, prin studii în afara țării.

Acum drumul său continuă în Austria, la unul dintre primele centre buddhiste deschise în Europa. „The way to lasting happiness” este drumul său.

Obiectivul principal al campaniei este strângerea de fonduri necesare în următorii ani pentru studiile buddhiste de la centrul Tashi Rabten din Austria, unul dintre primele centre deschise în Europa.

Descoperă campania pe http://igg.me/at/way-to-happiness

„Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” –Dalai Lama

„Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE şi se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2013 – 20 ianuarie 2014! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :.) 

Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: igg.me/at/way-to-happiness şi pe pagina evenimentului de Facebook

Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să „înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune!”

– Doroican Vlad

post_Herald_Vlad

Grupul țintă și beneficiarii : Publicul larg!

Ne bucurăm să observăm că şi în România există o creștere reală a numărului de persoane deschise către fundraising şi de-a lungul timpului am intrat în contact cu multe campanii de succes care au adus un bine real în societate.  Activitatea de fundraising este simplă, dar nu şi uşoară, de aceea cine este interesat să își prezinte proiectul este bine să dedice ceva timp pentru a afla secretele succesului.

Sperăm că şi această campanie să îşi atingă obiectivul!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează