Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un român strânge bani pentru „Drumul către fericirea durabilă”

0

Lansarea campaniei de fundraising „Drumul către fericirea durabilă” 

post fb_fundraising_vladVlad alături de editura Herald a avut parte de o experiență profesională frumoasă și benefică pentru toată lumea. În același timp, întâlnirea cu titlurile editurii Herald i-au deschis noi perspective și l-au făcut să treacă la aprofundarea înțelegerii lor, prin studii în afara țării.

Acum drumul său continuă în Austria, la unul dintre primele centre buddhiste deschise în Europa. „The way to lasting happiness” este drumul său.

Obiectivul principal al campaniei este strângerea de fonduri necesare în următorii ani pentru studiile buddhiste de la centrul Tashi Rabten din Austria, unul dintre primele centre deschise în Europa.

Descoperă campania pe http://igg.me/at/way-to-happiness

„Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” –Dalai Lama

„Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE şi se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2013 – 20 ianuarie 2014! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :.) 

Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: igg.me/at/way-to-happiness şi pe pagina evenimentului de Facebook

Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să „înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune!”

– Doroican Vlad

post_Herald_Vlad

Grupul țintă și beneficiarii : Publicul larg!

Ne bucurăm să observăm că şi în România există o creștere reală a numărului de persoane deschise către fundraising şi de-a lungul timpului am intrat în contact cu multe campanii de succes care au adus un bine real în societate.  Activitatea de fundraising este simplă, dar nu şi uşoară, de aceea cine este interesat să își prezinte proiectul este bine să dedice ceva timp pentru a afla secretele succesului.

Sperăm că şi această campanie să îşi atingă obiectivul!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.