Un roman proiecteaza masinile viitorului!

1

Vă place designul maşinilor de la Lamborghini, Audi sau BMW? Dacă da, atunci este bine de ştiut că un român, Andrei Avarvarii (27 de ani) învaţă să proiecteze maşinile viitorului de la cei mai renumiţi designeri auto din lume, maeştrii de la Lamborghini, Audi sau BMW. Andrei are o bursă de studii la Şcoala Politehnică din Milano.

Adevarul.ro a scris un articol despre Andrei din care cităm şi noi câteva rânduri.

„La 27 de ani, Andrei Avarvarii din Iaşi poate spune cu mâna pe inimă că este unul dintre cei mai fericiţi desingeri auto din lume. Absolvent de Economia Afacerilor şi al Universităţii de Arte – secţia Design Industrial, în prezent Andrei este masterant la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design. Talentul şi perseverenţa l-au ajutat să ajungă pe băncile uneia dintre cele mai vestite şcoli de profil din lume, Şcoala Politehnică din Milano. Aici a dat mâna cu oameni care au scris istoria vehiculelor pe patru roţi.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.