Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un român joacă rolul lui Neil Armstrong în “Apollo: Back to the Moon”, un documentar National Geographic

0

Un român joacă rolul lui Neil Armstrong în “Apollo: Back to the Moon”, un documentar realizat de National Geographic

La cea de-a cincizecea aniversare de la prima aterizare a omului pe Lună, National Geographic și RMC Découverte lansează seria de documentare “Apollo: Missions to the Moon”, care își propune să reexamineze aventura epică a misiunii Apollo 11 și să prezinte publicului bărbații și femeile care au luat parte la misiune sau au contribuit la realizarea ei.

Duminică, 14 iulie, ora 21:00 pe National Geographic Romania puteți urmări documentarul “ Apollo: Înapoi pe Lună”. Un efort documentat cu peste 1300 de ore de filmări și peste 10.000 de fotografii de arhivă. Oficiali National Geographic susțin că mare parte din informația pe care o prezintă în documentar este extrem de rară și greu accesibilă până recent.

Documentarul include o serie de premiere printre care colajul dintre înregistrările NASA din cutia neagră a misiunii și sincronizarea audio a 30 de înregistrări din camera de control, spun reprezentații National Geographic.

În documentarul realizat de Tom Jennings, câștigător al premiilor Emmy și Peabody, rolul lui Neil Armstrong, astronaut american, pilot de încercare și pilot naval este jucat de actorul român Alin Calbău.

A fost o onoare pentru mine să calc pe urmele primului om care a pășit pe Lună. Întreaga experiență de la filmare a fost una inedită. M-a dus înapoi în timp și m-a ajutat să fiu, cel puțin pentru câteva zile, cel mai admirat astronaut din istoria spațială. Mi-am trăit practic visul din copilărie. Am ajuns astronaut când m-am făcut mare”, spune Alin Calbău.

Alin Calbău a urmat cursurile Ivanei Chubbuck la Hollywood. A jucat în numeroase reclame pentru România, Elveția, Marea Britanie și SUA și a avut un rol important în producția Americano – Română în Dragon Heart 4.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.