Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un român în juriul European Social Innovation Competition

0

Meet our judges…                       

The launch of the 2015 edition of the European Social Innovation Competition:
Monday 23 March 2015 from 10:00 – 17:00
At European Solidarity Centre in Gdansk, Poland
With Ms Elżbieta Bieńkowska, European Commissioner

This year’s competition is themed around ‘New Ways to Grow’. We’ll be seeking entrepreneurial, game changing ideas that can advance Europe’s growth model. Later this year, three prizes of EUR 50,000 will be awarded to the 3 best ideas!

We are excited to announce some of the brilliant minds working in social innovation across Europe as our competition jury! For a chance to meet several of them, please join us at the launch event in Gdansk and register here:

Competition Jury

Roxana Damaschin-Tecu, NESsT, Romania
Tomas Diez, FAB City, Spain
Anne-Sophie Do, Comptoir de l’Innovation/Groupe SOS, France
Anna Fiscale, QUID, Italy (one of the winners from last year’s competition!)
Alexios Galinos, Athens Development Agency, Greece
Markus Hipp, BMW Foundation Herbert Quandt, Germany
Kaat Peeters, Sociale Innovatie Fabriek, Belgium
Pedro Rocha Vieira, Beta-I, Portugal
Sam Sparrow, Task Squad, UK (one of the finalists from last year’s competition!)
Agata Stafiej-Bartosik, Ashoka, Poland
Daan Weddepohl, Peerby.com, Netherlands
Christer Windeløv-Lidzélius, KaosPilot, Denmark

Click here for the full programme.

The last few tickets are still available, registration will close at noon (Brussels time) Wednesday 18 March.

Register here.

Here is a list of suggested accommodation:
Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto
Hotel Fahrenheit – Gdansk
Hotel Grand Cru – Gdańsk
Best Western – Bonum Hotel
Hilton – Gdansk

Check out the website and Twitter for more information about the competition.

The European Social Innovation Competition team

unnamed

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.