Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un român a câștigat aurul pentru Marea Britanie la competiția de fitness „English Grand Prix 2019 – Mens Classic Physique” 

0

Românul Andrei-Alexandru Adam, a fost declarat regele clasei Men’s Classic Physique (Golden Era) după ce a câștigat titlul de campion al gradprix-ului britanic în fitness (English Grand Prix 2019) – apoi finala cupei internaționaleDiamond Cup, organizate de Federația Internațională de Fitness și Bodybuilding (IFBB). Ambele competiții au avut loc în aceeași zi, în orașul Reading, Marea Britanie.

 
Andrei-Alexandru Adam, a câștigat detașat finala cupei internaționale cu un avantaj mai mare de 10 puncte față de locul 2. Acesta a concurat în finala internațională împotriva celor mai bine clasați sportivi ai Spaniei, Ungariei, Cehiei și Marii Britanii.
Nivelul de pregătire al participanților a fost incredibil – a fost evident că fiecare participant a depus extrem de mult efort în pregătire, dietă și prezentare. Câștigătorul, Andrei-Alexandru Adam, a fost cu siguranță cel mai în forma participant. Musculatura spatelui său a fost în mod special impresionantă.” au declarat reprezentanții Federației de Fitness și Bodybuilding din Regatul Unit (UKBFF).
Andrei-Alexandru Adam este la prima participare în categoria Classic Physique și se declară încrezător în viitorul său de sportiv profesionist
Am avut peste 60 de zile neîntrerupte cu program de armată; două antrenamente pe zi, șapte zile din șapte – și job în același timp. Acum, o dată cu această victorie voi ajunge să concurez exact în aceeași categorie în care a concurat Arnold Schwarzenegger. Simt că tot efortul a meritat„.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.