Un program pentru integrarea in societate a 40 de copii cu Sindrom Down castiga locul I la competitia de antreprenoriat social intre 128 de licee, „Sa fii lider“

0

Junior Achievement Romania, prin programul „Sa fii lider“ a atras intr-o competitie de idei si actiune peste 9000 de elevi din 128 de licee din Romania. Prin intermediul programului tinerii sunt stimulati sa descopere oportunitati de afirmare a abilitatilor de lider, atat in scoala, cat si in comunitate, sa identifice probleme sociale si economice din comunitatea in care invata si traiesc si sa propuna solutii pentru rezolvarea acestora.

Competitia din acest an a fost castigata de o echipa de elevi din clasa a XI-a de la Colegiul National  “A.T.Laurian” din Botosani, coordonati de profesoara Ana Tanasa. Proiectul elevilor botosaneni, “Reason for Hope”, urmareste cresterea si dezvoltarea atitudinilor civice in randul membrilor comunitatii locale. Astfel, un grup de 40 de copii cu Sindrom Down din cadrul Asociatiei  ”Ne trebuie speranta” a primit suport pentru integrarea in comunitate, actiune care s-a derulat in contextul Anului Voluntariatului.

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.