Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un gest rapid poate salva casa animalelor sălbatice din România!

0

Cum ajută 1 SMS urșii, păsările și alte viețuitoare?  

Dacă vrei să faci rău vreunui animal, distruge-i casa, ia-i sursa de hrană. Din păcate, animalele sălbatice se confruntă chiar acum cu acest pericol, deoarece pădurile în care locuiesc sunt, la rândul lor, amenințate să fie distruse. Vorbim despre peste 700.000 de hectare de pădure pe care specialiștii le numesc păduri cu valoare ridicată de conservare sau, pe scurt, păduri valoroase.


Acestea adăpostesc specii care riscă să dispară din mediul natural, specii care se găsesc doar într-o anumită zonă geografică sau sunt păduri care au, în funcție de sezon, un rol critic pentru că includ locuri de cuibărit, refugii de iarnă pentru diferite specii, bârloage de urs sau coridoare ecologice.

Cu un SMS cu textul „PANDA” trimis la 8844, salvăm pădurile și luptăm pentru dreptul la viață al tuturor viețuitoarelor.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.