Un brad pe zi oferit de Editura Herald

0

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Editura Herald îţi dăruieşte un brad de Crăciun. La sfârşit de an te aşteaptă 10 noutăţi editoriale şi multe alte cărţi la preţuri promoţionale. În fiecare zi comanda cu cele mai multe cărţi este premiată cu un brad frumos.

Află aici câte cărţi te despart de bradul tău! www.edituraherald.ro/2012_un_brad_pe_zi.asp

Ai 10 zile să alegi cărţile pe care vrei să le oferi celor dragi şi unul din cei 10 brazi maiestuoşi îţi va împodobi casa. Campania este valabilă doar pentru comenzile efectuate online. În fiecare moment poţi vedea pe site comanda cu cele mai multe cărţi. La sfârşitul zilei câştigătorul va fi anunţat pe site.

De transport se ocupă editura. În cazul în care două comenzi au acelaşi număr de cărţi, câştigătoare va fi comanda care are valoarea cea mai mare. În cazul în care o persoană plasează mai multe comenzi într-o zi, numărul de cărţi se cumulează.

Consultă aici cele mai recente apariţii editoriale: www.edituraherald.ro/start.asp
Alege cu sufletul şi dăruieşte din inimă!

*Campanie valabilă în perioada 10 decembrie – 19 decembrie 2012.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează