Un adolescent român de 13 ani, este noul campion al Marii Britanii la dans sportiv

0

Andrei Toader, un timişorean în vârstă de 13 ani, este noul campion al Marii Britanii la dans sportiv anunță Ziua de Vest.

Andrei Toader, un timişorean în vârstă de 13 ani, este noul campion al Marii Britanii la dans sportiv, pe 2015. În acelaşi timp, el este şi cel mai tânăr român dansator sportiv din toate timpurile care a devenit campion naţional în Regatul Unit. Andrei a câştigat două dintre categoriile competiţiei desfăşurate, la Bournemouth UK, între 23-36 iulie.

steaguri romaniapozitiva

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează