Ultimele 3 zile de inscrieri pentru Bucuresti Docuart Fest – singurul festival de film documentar exclusiv romanesc

0

Avem plăcerea de a vă invita să vă înscrieți la cea de a IV-a ediție a București Docuart Fest, festival de film documentar care se va derula în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2015.

Înscrierile sunt deschise în perioada 1 aprilie – 10 iunie 2015 și se adresează tuturor producătorilor și co-producătorilor de film din România și Republica Moldova, dar și studenților din cadrul facultăților de film din cele două ţări.

Înscrierile și participarea sunt gratuite.

Doritorii sunt rugați să completeze formularul de înscriere, dar nu înainte de a lua la cunoștință regulile și condițiile de participare menționate în regulamentul festivalului.

http://festival.docuart.ro/inscrieri/

Pentru orice nelamurire ne puteţi contacta la inscrieri@docuart.ro

Docuart

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează