Ultima zi de înscriere în competiție

0

“Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Ultima zi de înscriere în competiție

Competiția ”Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” se încheie pe 30 noiembrie 2012. A mai rămas doar o zi în care tinerii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2011-2012 se mai pot înscrie în concurs.

Depunerea candidaturilor. Studenţii români cu rezultate deosebite în străinătate se mai pot înscrie în concurs până la data de 30 noiembrie 2012, prin trimiterea unui CV şi a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Totodată, persoanele care cunosc studenți români cu rezultate de excepție în străinătate îi pot propune prin completarea formularului de recomandare.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la concurs, vă invităm să accesați și www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Criterii de jurizare. În evaluarea candidaților vor fi analizate rezultatele academice din domeniul de studiu și activitatea științifică, dar și implicarea în plan extra-curricular. Candidații înscriși în concurs vor fi evaluați în două etape: preselecția realizată de către laureații ediţiilor anterioare ale Galei LSRS și  selecția finală realizată de către un juriu prestigios, prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Române) și alcătuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sănătăţii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Mureşan (Fundaţia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Națională a României), Dl. Radu Dudău (Universitatea București) şi Dl. George Ivaşcu (Teatrul Metropolis).

Cei mai valoroși studenți români din întreaga lume vor fi premiați în cadrul Galei LSRS, în data de 8 ianuarie 2013, la Palatul Parlamentului. Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participaţi la eveniment completând formularul de înscriere.

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

 

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

 

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează