Ultima transhumanță, un proiect de Dragoș Lumpan / campanie Crowdfunding / MAI SUNT DOAR 15 ZILE

0

MAI SUNT DOAR 15 ZILE

Muzeul Național de Artă Contemporană – MNAC susține campania de Crowdfunding a proiectului Ultima transhumanță, inițiat de Dragoș Lumpan, un proiect de film și fotografie care evocă dispariția unui mod de viață milenar.

Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 8 ani, în 6 ţări, cu peste 50.000 de km parcurşi, 100.000 de fotografii, 90 de ore material filmat şi 100 de ore înregistrări audio.

Proiectul fotografic a fost expus în 12 expoziții în Europa.
Filmul documentar antropologic Transhumanța se află acum în etapa de post-producție. Filmul va fi finalizat în octombrie 2015 dacă se reușește obținerea de fonduri prin campania Crowdfunding.

Detalii despre campania de Crowdfunding a proiectului Ultima transhumanță aici:
http://crestemidei.ro/Ultimatranshumanta?locale=ro

© credit imagine Dragoș Lumpan, Turcia 2010
transhumanta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează