Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână dedicată înscrierilor la Gala Societății Civile 2020

0

Gala Societății Civile 2020: Ne dorim să recompensăm în continuare societatea civilă pentru inițiativele sale care vin tocmai în sprijinul categoriilor celor mai vulnerabile dintre noi, de aceea așteptăm înscrierile în competiția GSC 2020 până pe 13 mai, ora 17:00.

Știm că este o perioadă aglomerată, de aceea oferim ocazia organizațiilor care doresc să depună proiecte în competiție, însă nu se pot încadra în termenul setat, să ne scrie pe adresa contact@galasocietatiicivile.ro, până luni, 11 mai, în cazul în care doresc o prelungire de câteva zile a termenului de depunere pentru finalizarea aplicațiilor.

Așteptăm cu interes înscrierile din partea organizației pe care o reprezinți!

Află detalii aici.

Pentru a accesa formularul de înscriere, fiecare posibil participant trebuie să își creeze un cont pe galasocietatiicivile.ro. Aplicanții edițiilor anterioare care au DEJA un cont, dar nu mai dețin datele de acces, pot contacta echipa de organizare pentru recuperarea datelor: contact@galasocietatiicivile.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.