Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână de înscrieri la competiția Changeneers Challenge!

0

Contribui la îmbunătățirea sistemului educațional, de sănătate, ajuți persoanele cu dizabilități sau limitări cauzate de mediu sau ți-ar plăcea să faci asta cu ajutorul tehnologiei?

Avem o competiție pentru tine și un premiu de 5000 de euro!

Changeneers este mai mult decât un proiect din zona de tehnologie, este o inițiativă de a construi o comunitate interesată de problemele sociale și de mediu pe care le poate rezolva prin soluții digitale.

Una dintre modalitățile prin care încercăm să găsim aceste soluții, să le ajutăm să fie implementate și să aibă succes este competiția Changeneers Challenge. Oferim 5000 de euro și o campanie social media powered by Samsung România celui care poate rezolva o problema din zona de educație, sănătate sau accesibilitate prin tehnologie.

Ce trebuie să faci?

Pentru a te înscrie, gratuit, în competiție:

  • intră pe pagina competiției până pe 15 decembrie
  • propune soluția ta (deja funcțională sau care va fi funcțională pe 9 februarie)

Va avea loc o etapă de preselecție, iar proiectele care merg mai departe vor participa la un marketing bootcamp de 2 zile în februarie și apoi la un pitch, pentru a câștiga marele premiu!

Află detalii. 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.