Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână a Târgului online HiPo.ro pentru absolvenţi

0

Este ultima săptămână în care proaspăt absolvenţii pot aplica la cele peste 200 de oportunităţi de carieră (joburi entry level, internship-uri şi programe de trainee) din cadrul „Târgului online HiPo.ro”.

Până pe 15 august 2012, tinerii cu studii superioare şi 0-3 ani experienţă de lucru îşi pot depune CV-ul la standurile virtuale a 23 de companii de top ce activează în domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C, Inginerie, Telecomunicaţii sau Retail. Printre angajatori se numără Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate, UFX Markets.

Pe lângă posibilitatea găsirii unui job, vizitatorii târgului care îşi înscriu CV-ul pe www.hipo.ro până pe 15 august au şansa de a câştiga un laptop sau una din 10 şedinţe de consiliere în carieră oferite de consultanţi în resurse umane.

În plus, persoanele care recomandă „Targul online HiPo.ro pentru absolvenţi” prietenilor  pot câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă cu tastatură bluetooth.

HiPo.ro pune la dispoziţia vizitatorilor târgului online şi un ghid practic de angajare alcătuit din 4 articole dedicate absolvenţilor din promoţia 2012: „Locul tău pe piaţa forţei de muncă din 2012”, „Cum alegi oportunitatea de carieră potrivită pentru tine”, „Cum depăşeşti provocările primului job” şi „Cum îţi negociezi salariul la început de carieră”.

Înscrie-ţi CV-ul pe www.hipo.ro, completează-l peste 50% şi aplică la job-urile şi programele de internship sau trainee care te interesează. Oportunităţile de carieră destinate proaspăt absolvenţilor vor fi actualizate permanent până pe 15 august 2012 pe pagina dedicată evenimentului.

***

 Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi se află la cea de-a 6-a ediţie. Evenimentul virtual se adresează în special absolvenţilor din promoţia 2012 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti  din ţară dornici să se angajeze în această vară.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate şi UFX Markets.

Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi este susţinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.