Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UE lansează Săptămâna verde, ediția 2016

0

Investiții dedicate unui viitor mai ecologic – UE lansează Săptămâna verde, ediția 2016

Ediția din 2016 a Săptămânii verzi, cel mai mare eveniment anual dedicat dezbaterilor și discuțiilor pe marginea politicilor europene în domeniul mediului, se va desfășura începând de luni, 30 mai, până vineri, 3 iunie. Ediția din acest an va pune accentul pe tema „Investițiilor dedicate unui viitor mai ecologic”.

unnamed
Karmenu Vella, comisar UE pentru mediu, afaceri maritime și pescuit, a afirmat:

“Săptămâna verde oferă o oportunitate unică de a reuni oameni și organizații care pot contribui la dezvoltarea durabilă a Europei. Investițiile ecologice reprezintă tema principală din acest an. Trecerea la o economie circulară și cu emisii scăzute de dioxid de carbon necesită o finanțare solidă. Europa dispune de resurse suficiente pentru a deschide calea acestei tranziții. Fondurile noastre, printre care FEIS sau LIFE și Orizont 2020, orientează aceste investiții către o creștere durabilă.”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.