UE finanţează învăţământul românesc

0
„UE finanţează învăţământul românesc cu 625 mil. euro nerambursabili. Şansele ca învăţământul românesc să se ridice la calitatea sistemelor de prestigiu din Europa ar putea creşte cu spirjinul Uniunii Europene. Liniile de finanţare au fost lansate pe 9 mai de către Ministerul Muncii. Pentru cele 14 oportunităţi de finanţare, aferente pentru 13 domenii de intervenţie, a fost lansat un pachet de 625 milioane de euro. Beneficiare sunt atât instituţiile de învăţământ, cât şi Ministerul Educaţiei, firmele de training sau ONG-urile de profil.”

„Cererile de proiecte pot fi depuse pana in luna iulie. Banii sunt o prima transa din fondurile alocate pentru formare profesionala atat institutiilor de invatamant, cat si firmelor de training sau ONG-urilor de profil. Informatiile despre aceste linii de finantare de gasesc pe

www.fseromania.ro

Continuarea pe Formare.info sau pe Financiarul.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează