„Ucraina, incotro?” – dezbatere cu jurnalisti 27 februarie de la 18:30

0

Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale Global Shapers sub egida World Economic Forum organizează astăzi, 27 februarie, ora 18:30, o dezbatere despre evenimentele în plină desfășurare din Ucraina și consecințele lor asupra Ucrainei, României dar și a regiunii.

global shapers comunity bucharest

Vorbitorii din cadrul dezbaterii „Ucraina, încotro?” sunt experți în domeniu, jurnaliști ce au relatat din Kiev în ultimele luni, precum și activiști ucrainieni ce vor intra în direct din Ucraina în timpul dezbaterii.

Printre vorbitori se numără:

Svitlana Masharovska, Curator Global Shapers Kiev;

Valentine Gladkykh, Consilier, Parlamentul Ucrainei

Radu Ciorniciuc, Casa Jurnalistului;

Matei Bărbulescu, Jurnalist/ activist civic;

Teodor Tiță, Digi 24;

Andrei Tarnea, director executiv, Institutul Aspen Romania.

Moderator: Oana Popescu, Director, Global Focus Centre.

Vom discuta despre opțiunile, oportunitățile și pericolele unei țări europene cu clivaje socio-economice profunde. Miza socială, economică și geopolitică începe să devină din ce în ce mai mare în Ucraina și modul în care poporul ucrainian, noul guvern și ceilalți actori implicați (UE, SUA sau Federatia Rusa) vor acționa va influența regiunea pentru următorii ani în mod semnificativ.

Evenimentul incepe la ora 18:30 si are loc in Sala Mare a Casei de Cultura a Studentilor, din Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti.

Intrarea este libera si inscrierile se fac pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează