Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Ucraina, incotro?” – dezbatere cu jurnalisti 27 februarie de la 18:30

0

Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale Global Shapers sub egida World Economic Forum organizează astăzi, 27 februarie, ora 18:30, o dezbatere despre evenimentele în plină desfășurare din Ucraina și consecințele lor asupra Ucrainei, României dar și a regiunii.

global shapers comunity bucharest

Vorbitorii din cadrul dezbaterii „Ucraina, încotro?” sunt experți în domeniu, jurnaliști ce au relatat din Kiev în ultimele luni, precum și activiști ucrainieni ce vor intra în direct din Ucraina în timpul dezbaterii.

Printre vorbitori se numără:

Svitlana Masharovska, Curator Global Shapers Kiev;

Valentine Gladkykh, Consilier, Parlamentul Ucrainei

Radu Ciorniciuc, Casa Jurnalistului;

Matei Bărbulescu, Jurnalist/ activist civic;

Teodor Tiță, Digi 24;

Andrei Tarnea, director executiv, Institutul Aspen Romania.

Moderator: Oana Popescu, Director, Global Focus Centre.

Vom discuta despre opțiunile, oportunitățile și pericolele unei țări europene cu clivaje socio-economice profunde. Miza socială, economică și geopolitică începe să devină din ce în ce mai mare în Ucraina și modul în care poporul ucrainian, noul guvern și ceilalți actori implicați (UE, SUA sau Federatia Rusa) vor acționa va influența regiunea pentru următorii ani în mod semnificativ.

Evenimentul incepe la ora 18:30 si are loc in Sala Mare a Casei de Cultura a Studentilor, din Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti.

Intrarea este libera si inscrierile se fac pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.