Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UberPitch: Uber caută antreprenori talentați în România

0

Provocarea UberPITCH oferă antreprenorilor din Europa oportunitatea de a primi sfaturi pentru ideea lor de afaceri de la antreprenori locali cunoscuți, la atingerea unui buton

Cei mai buni vor merge la Berlin, unde vor discuta strategie de business cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber

În Romania, proiectul se desfășoară în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub Bucharest

UberPITCH_Travis_CEO_Uber

Bucuresti, 24 mai – Uber, în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub Bucharest, invită antreprenorii din România să ia parte la o provocare internațională, în care au oportunitatea să își prezinte ideile de afaceri în fața unor antreprenori cu experiență.

Provocarea UberPITCH va permite celor care cred în ideea lor să apese un buton și să solicite o cursă cu un antreprenor local. Vor avea apoi la dispozitie șapte minute să își prezinte ideea și alte sapte minute în care vor afla parerea antreprenorului și vor primi sfaturi de business – practic, un elevator pitch pe roți.

Cei care vor evalua ideile înscrise în UberPitch în România sunt Oana Craioveanu, Director și Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web și TechHub Bucharest, Andrei Pitiș, Fondator și CTO al Vector Watch și Andrei Ostacie, investitor, proprietar si marketing manager OkapiStudio. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

UberPitch se desfășoară în 37 de orașe din 21 de țări din Europa. În România, proiectul este desfășurat în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub.

“Zi de zi, Uber conectează milioane de oameni, ajutându-i să se deplaseze prin orașe. Aceleași orașe în care și noi locuim, lucrăm și investim. Știm așadar că există un spirit antreprenorial extraordinar în Europa. Inovatorilor nu trebuie să le fie teamă să își prezinte ideea – trebuie să vorbești cu oricine e dispus să asculte despre ce faci – și sperăm că UberPITCH va crea câteva oportunități unice” a spus Travis Kalanick, CEO Uber.

„Credem cu tărie în interacțiunile de calitate și schimbul de experiențe între antreprenorii experimentați și cei aflați la început de drum. Am acceptat cu bucurie să devenim parteneri UberPitch și să implementăm astfel și în România o abordare ingenioasă a clasicului elevator pitch”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub București și Cluj.

„UberPITCH este o oportunitate excelentă de a-ți valida produsul și modelul de business discutând cu antreprenori și investitori de succes. Și este la un buton distanță. Ne bucurăm să putem susține această inițiativă Uber și le recomandăm membrilor comunitații TechHub Bucharest să nu rateze șansa de a putea discuta Travis Kalanick, CEO-ul Uber, la Berlin”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Începând de azi, antreprenorii din București își pot înscrie ideile. Cei selectați vor primi apoi informații despre cum vor putea comanda UberPitch pe 1 iunie. Un juriu format din reprezentanți Uber, reprezentanți ai partenerilor și antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate țările participante. Participanții selectați vor merge la Berlin pe 8 și 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber.

Cum funcționează:

Descarcă aplicația Uber pentru iPhone, Android, Windows Phone sau Blackberry
trimite ideea ta completând un formlar aici
Dacă ideea ta este selectată, vei primi un cod promoțional cel târziu pe 1 iunie, 2016, care îți va permite deblocarea opțiunii UberPITCH în aplicație
Pe 1 iunie, în intervalul 11:00-15:00, comandă UberPITCH pentru a-ți prezenta ideea unui din cei patru antreprenori locali
Dacă nu reușești să prinzi UberPITCH din prima încercare, mai încearcă! Ne așteptăm la foarte multe cereri
Cursele sunt gratuite și vor începe și se vor încheia la locul selectat ca punct de pornire
Doar utilizatorii cărora li se va selecta ideea vor primi codul promoțional care deblochează opțiunea UberPITCH

Mai multe informații, pe blog: https://newsroom.uber.com/romania/uberpitch-bucuresti

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Impact Hub București este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.