Turul Dunării pe bicicletă, 23-27 Iunie 2009

0

danube-by-bike„Ciclistii din intreaga Europa (Statele Membre ale UE, tarile din Balcanii de Vest si Turcia) sunt invitati sa participe la primul tur de ciclism european de-a lungul Dunarii, care va avea loc in perioada 23-27 iunie 2009.

Participarea la tur si cazarea pe durata acestuia sunt gratuite, insa costurile de deplasare nu sunt acoperite. Turul se va desfasura pe traseul european de ciclism de-a lungul Dunarii, purtand participantii prin cinci tari: Ungaria, Croatia, Serbia, Romania si Bulgaria.

Participantii la tur vor putea sa aleaga intre doua itinerare. Un grup va porni din Budapesta, Ungaria, trecand prin celebrul Parc National Dunare-Drava. Dupa ce vor trece granita in Croatia, ciclistii vor putea sa se relaxeze si sa se destinda la un eveniment de divertisment care va avea loc la Vukovar. Apoi turul va continua prin Croatia, catre Backa Palanka si Novi Sad in Serbia, pana la incheierea calatoriei la Belgrad, Serbia.” Continuarea pe liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează