Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turul Dunării pe bicicletă, 23-27 Iunie 2009

0

danube-by-bike„Ciclistii din intreaga Europa (Statele Membre ale UE, tarile din Balcanii de Vest si Turcia) sunt invitati sa participe la primul tur de ciclism european de-a lungul Dunarii, care va avea loc in perioada 23-27 iunie 2009.

Participarea la tur si cazarea pe durata acestuia sunt gratuite, insa costurile de deplasare nu sunt acoperite. Turul se va desfasura pe traseul european de ciclism de-a lungul Dunarii, purtand participantii prin cinci tari: Ungaria, Croatia, Serbia, Romania si Bulgaria.

Participantii la tur vor putea sa aleaga intre doua itinerare. Un grup va porni din Budapesta, Ungaria, trecand prin celebrul Parc National Dunare-Drava. Dupa ce vor trece granita in Croatia, ciclistii vor putea sa se relaxeze si sa se destinda la un eveniment de divertisment care va avea loc la Vukovar. Apoi turul va continua prin Croatia, catre Backa Palanka si Novi Sad in Serbia, pana la incheierea calatoriei la Belgrad, Serbia.” Continuarea pe liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.