Turnul din Taiwan, marca unui arhitect roman!

0

Arhitectul Dorin Ştefan a câştigat un concursul pentru proiectarea Turnului din Taiwan, o clădire ce va avea cel puțin 300 de metri înălțime într-un oraș din Taiwan.

Constructia începe în 2012 şi ar trebui să fie finalizată în următorii doi ani. Taiwan Tower va fi cea mai înaltă structura din Taichung, al treilea oraş ca mărime din ţară. Turnul nu va fi însă cel mai înalt zgârie-nori din insulă. În capitala Taipei există deja o clădire de 508 metri.

Sursa: realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează