Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turneele marca Tenis Partener și Tenis10 domină plaja de la Albena

0

Timp de 7 zile au loc probe de joc pentru pasionații de sportul alb mari și mici

În luna iulie Albena este locul de întâlnire al jucătorilor amatori de sportul alb, iar pentru aproape o săptămână tenisul domină pur și simplu litoralul bulgăresc! În perioada 14-17 iulie 2016, Albena Open – Platinum Tenis Partener, unul dintre evenimentele de vară cele mai așteptate din circuitul românesc pentru amatori, s-a desfășurat la vecinii noștri de la Marea Neagră, pe terenurile Tennis Park Kaliopa.
TP_Platinum Albena_juniori 2

Platinumul din Albena readuce în prim-plan meciurile internaționale de tenis și totodată reprezintă o ocazie excelentă pentru particiapanti de a se bucura de relaxare și plajă. De invitație s-au bucurat 110 persoane, însoţite de familii şi prieteni, din 20 de localități din România, inclusiv Satu Mare, Orăștie sau Iași, precum și din 4 orașe bulgărești, respectiv din Ruse, Albena, Dobrich și Varna. Totodată, pe liste s-au regăsit și jucători din Rusia și din Statele Unite ale Americii, aflați în vacanță la Albena, care au profitat de această ocazie pentru a-și arăta îndemânarea pe terenul de tenis.
S-a jucat de la nivelul 4, începători, până la 8 și au avut loc 5 probe de simplu și două de dublu, iar formatul de grupe a dus totalul meciurilor la 150, astfel că au fost patru zile pline de tenis. La nivelul 8 a avut loc o finală de senzație, întinsă pe 900 de kilometri, în care Dani Micu, din Satu Mare, și-a luat revanșa în fața lui Yuri Doichev, din Dobrich, pentru înfrângerea din grupe și a câștigat întâlnirea cu 6/4 6/1. Mai multe detalii despre rezultate se pot găsi pe pagina oficială www.tenispartener.ro, iar pentru acces direct click aici.
În weekendul următor e rândul puștilor să cucerească terenurile de tenis de pe malul bulgăresc al Mării Negre. Între 22 și 24 iulie 2016 se desfășoară Super10 Cup Albena – International Kids Tournament, care se va disputa pe formatul deja cunoscut al turneelor Super10 din Circuitul Tenis10 – www.tenis10.ro, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.
Peste 25 de copii vor fi prezenți pe terenurile Tennis Park Kaliopa urmând să aibă loc probe de simplu și dublu, iar pentru cei care nu se califică în semifinale va exista si proba de Consolări. Băieții și fetele de la nivelul Verde, 9-10 ani, vor juca separat și vor fi împărțiți în grupe, iar sistemul de scor va fi cu seturi. Cei mai ambițioși puști care vor ocupa podiumurile, atât la fete cât și la băieți, vor fi răsplătiţi cu premii ce constau în diferite materiale sportive. Duminică se vor desfășura meciurile jucătorilor de la nivelul Portocaliu, după regulile standard din Tenis10. Pentru copii acest eveniment internațional de tenis reprezintă o oportunitate deosebită în care pot învăța lucruri noi și în care vor întâlni jucători de aceeași vârstă din Bulgaria, Rusia și chiar din Anglia.
Detalii complete despre calendarele Tenis Partener și Tenis10, coordonate de MPG, găsiți pe paginile www.tenispartener.ro și www.tenis10.ro. Următorul turneu de marcă este Cupa Head – Doubles Challenge programată în 4-7 august 2016, la Mamaia, iar dacă sunteți pasionați de sportul alb aveți șansa de a vă înscrie în eveniment până luni, 1 august, cel târziu.
***
Despre MPG:
MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.