Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vacanță în țară sau la tine acasă. Pavilioane EXPODOM.RO pentru un grătar în grădină

0

Pavilioane EXPODOM.RO pentru un grătar în grădină

… sau pentru a proteja locul de joacă al copiilor, sau pur și simplu pentru o după amiază liniștită, ferită de soarele arzător sau de ploaie în grădină.

În funcție de numărul membrilor familiei, dimensiunea 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3×4,5m sau chiar 3x6m poate fi alegerea ideală. Corturile pot fi cu- sau fără pereți laterali, numărul pereților laterali sunt la alegere. Se pot alege pereți laterali de culori diferite.

Probabil, anul acesta vom petrece mai mult timp în grădină, decât în anii precedenți, iar pavilioanele pot fi folosite în cele mai diverse moduri: de la reuniuni mici de familie, până la adăpostirea uneltelor de grădină. Corturile pot fi montate în doar câteva minute și pot fi instalate cu ușurință în orice colț din grădină. Garanția pentru structura corturilor EXPODOM este de cinci ani, în caz de deteriorare piesa deteriorată poate fi schimbată cu ușurință, nu trebuie cumpărat un cort nou întreg. Dimensiunile, culorile, dar și tipurile de structuri sunt variate: oțel, aluminiu, sau aluminiu hexagonal – la alegere. 

Cei care se gândesc să organizeze botezul, nunta, sau orice alt eveniment vara aceasta în grădină au la dispoziție pavilioanele de nuntă de 3x6m, care pot fi conectate pentru a crea spații mai mari și pot fi decorate în mod unic cu leduri, flori-conform gusturilor proprii. 

Piesele de schimb sunt întotdeauna pe stoc: este un avantaj uriaș, că diferitele componente ale structurii sunt schimbabile, nu trebuie cumpărat un cort nou în caz de deteriorare.

Garanția pentru structurile corturilor EXPODOM sunt garanții extinse, de 5 ani. Pentru ancorarea corturilor oferta EXPODOM este de două feluri: pentru suprafețe moi țăruși de ancorare și paracorduri, pentru asfalt, beton, piatră soluția ideală repezintă greutățile cu apă.

Corturile pot fi transportate ușor chiar și cu mașina personală: chiar și cortul de cele mai amri dimeniuni încape în portbagajul mașinii dacă scaunele sunt pliate în față. Pentru depozitare este nevoie de un spațiu mic și uscat, condiții speciale nu necesită depozitarea. Fără unelte se montează și se strâng corturile, în doar câteva minute. Corturile mai mici pot fi instalate chiar și de către o singură persoană.

Ce mai trebuie pentru o vară all-inclusiv în grădină?

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.