Turism culinar international!

0

Mobile Cooking Romania deschide sezonul de trufe cu un eveniment show în Buzău. Cooking show cu Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann

Mobile Cooking Romania şi TravelBuzau.com organizează primul Eveniment de Deschidere a Sezonului de Trufe în pădurile buzoiene, eveniment ce va cuprinde un bogat program culinar organizat in jurul trufei româneşti la care sunt aşteptaţi turiştii interesaţi. Punctul culminant al acestui eveniment va fi cooking show-ul prezentat de Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann, cei doi cunoscuţi „chefs” ai TV show-urilor româneşti.

Noul produs turistic „Mobile Cooking Romania” combină comorile culinare şi tradiţiile din „Grădina
Carpaţilor” cu locurile spectaculoase din România. O cabană luxoasă în mijlocul pădurii buzoiene va fi locaţia ce va găzdui deschiderea primului sezon oficial de trufe organizat în România.

Trufele – diamantele negre ale haute cuisine – se foloseau în România din cele mai vechi timpuri, date uitării în ultima sută de ani. „Mobile Cooking Romania” doreşte să reînvie vechea tradiţie şi să promoveze turismul culinar în regiunea munţilor Carpaţi.

Evenimentul de deschidere a sezonului de trufe începe cu introducerea în lumea trufelor şi o vânătoare de trufe încadrată de profesioniştii Asociaţiei Căutătorilor de Trufe din România – ACTRU.
Aventura culinară va continua cu o degustare de vinuri din Dealu Mare şi produse tradiţionale, regionale buzoiene. Marii „ chefs” Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann, în cadrul cooking show-ului, vă vor prezenta modul de preparare a trufelor prin reţete tradiţionale şi internaţionale.

Acest eveniment marchează începutul sezonului de vânătoare de trufe în Buzău, sezon ce se va desfăşura din Iunie până în Februarie. Locurile pentru acest eveniment sunt limitate. Pentru rezervări şi informaţii vă rugăm să ne scrieţi pe adresa: info@mobile-cooking-romania.com

Despre Mobile Cooking Romania:
„Mobile Cooking Romania” este un produs turistic inovativ ce combină vizitarea locurilor spectaculoase cu degustarea comorilor culinare din „Grădina Carpaţilor”. Acest proiect a fost dezvoltat de „Carpathian Tourism Cluster Romania” împreună cu mai multe asociaţii româneşti de dezvoltare turistică.

Ideea conceptului “Mobile Cooking Romania” este să atragă noi turişti cu un program culinar turistic de excepţie. O bucătărie mobilă special concepută şi un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experienţe culinare medievale în incinta castelelor, prepararea peştelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. “Mobile Cooking Romania” include mai mult de 20 de locaţii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran, Fortăreaţa Făgăraş, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul: www.mobile-cooking-romania.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează