Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turism culinar international!

0

Mobile Cooking Romania deschide sezonul de trufe cu un eveniment show în Buzău. Cooking show cu Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann

Mobile Cooking Romania şi TravelBuzau.com organizează primul Eveniment de Deschidere a Sezonului de Trufe în pădurile buzoiene, eveniment ce va cuprinde un bogat program culinar organizat in jurul trufei româneşti la care sunt aşteptaţi turiştii interesaţi. Punctul culminant al acestui eveniment va fi cooking show-ul prezentat de Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann, cei doi cunoscuţi „chefs” ai TV show-urilor româneşti.

Noul produs turistic „Mobile Cooking Romania” combină comorile culinare şi tradiţiile din „Grădina
Carpaţilor” cu locurile spectaculoase din România. O cabană luxoasă în mijlocul pădurii buzoiene va fi locaţia ce va găzdui deschiderea primului sezon oficial de trufe organizat în România.

Trufele – diamantele negre ale haute cuisine – se foloseau în România din cele mai vechi timpuri, date uitării în ultima sută de ani. „Mobile Cooking Romania” doreşte să reînvie vechea tradiţie şi să promoveze turismul culinar în regiunea munţilor Carpaţi.

Evenimentul de deschidere a sezonului de trufe începe cu introducerea în lumea trufelor şi o vânătoare de trufe încadrată de profesioniştii Asociaţiei Căutătorilor de Trufe din România – ACTRU.
Aventura culinară va continua cu o degustare de vinuri din Dealu Mare şi produse tradiţionale, regionale buzoiene. Marii „ chefs” Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann, în cadrul cooking show-ului, vă vor prezenta modul de preparare a trufelor prin reţete tradiţionale şi internaţionale.

Acest eveniment marchează începutul sezonului de vânătoare de trufe în Buzău, sezon ce se va desfăşura din Iunie până în Februarie. Locurile pentru acest eveniment sunt limitate. Pentru rezervări şi informaţii vă rugăm să ne scrieţi pe adresa: info@mobile-cooking-romania.com

Despre Mobile Cooking Romania:
„Mobile Cooking Romania” este un produs turistic inovativ ce combină vizitarea locurilor spectaculoase cu degustarea comorilor culinare din „Grădina Carpaţilor”. Acest proiect a fost dezvoltat de „Carpathian Tourism Cluster Romania” împreună cu mai multe asociaţii româneşti de dezvoltare turistică.

Ideea conceptului “Mobile Cooking Romania” este să atragă noi turişti cu un program culinar turistic de excepţie. O bucătărie mobilă special concepută şi un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experienţe culinare medievale în incinta castelelor, prepararea peştelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. “Mobile Cooking Romania” include mai mult de 20 de locaţii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran, Fortăreaţa Făgăraş, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul: www.mobile-cooking-romania.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.