Trupele alternative românești Greetings Sugar și NEXT EX pe Europe Stage de la Sziget 2017

0

Astăzi a fost anunțat programul scenei Europe, din cadrul Sziget 2017, unde se regăsesc și două trupe alternative din România: Greetings Sugar și NEXT EX. Scena Europe este, ca în fiecare an, gazda celor mai promițători artiști europeni.

GS
 
NEXT EX sunt câștigătorii concursului Sziget Talent, organizat în fiecare an, în cadrul programului YOUROPEN – Sziget International Talent Festival, în mai multe țări europene. Finala pentru România a avut loc în data de 3 mai, în Club Control din București, unde juriul a ales, după lungi deliberări, ca trupa NEXT EX să reprezinte România la Sziget 2017. Trupa va urca pe scenă miercuri, 9 august, la ora 15:15 , în timp ce cealaltă trupă românească invitată, Greetings Sugar, va cânta duminică, 13 august, la ora 23:00.
 
Sziget Festival va avea loc în perioada 9- 16 august, la Budapesta.
 
Mai multe informații: www.szigetfestival.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.