Trupa VAMA la Festivalul Internaţional United Islands of Prague 2018

0

Institutul Cultural Român de la Praga vă invită la concertul trupei românești VAMA care va avea loc sâmbătă, 23 iunie 2018, ora 15:45, pe scena Karlín (Karlínské náměstí), în cadrul Festivalului Internațional de Muzică United Islands of Prague 2018.

Festivalul Internațional de Muzică United Islands of Prague se va desfășura la Praga, în perioada 22-23 iunie 2018, şi este cel mai mare festival multicultural și multi-genre cu intrare liberă din Republica Cehă, atrăgând anual peste 60.000 de vizitatori.

Înfiinţată în anul 2006, VAMA este una dintre cele mai proeminente trupe de pe scena muzicală românească contemporană. Vents Magazine scria despre trupă: “Ca şi gen amintesc de Coldplay, Kings of Leon sau The Killers, şi sunt naturali atât pe stadion, cât şi în spaţii intime de mărimea unei sufragerii”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.