Trofeele pentru cel mai bun film, pentru regie si pentru interpretare!

0

Succes international pentru alte 2 filme romanesti! Productiile „Periferic”, de Bogdan George Apetri, si „Morgen”, de Marian Crisan, au obţinut principalele premii (trofeele pentru cel mai bun film, pentru regie şi pentru interpretare) la Festivalul International de Film de la Salonic.

Cea de-a 51-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Salonic s-a desfăşurat între 3 şi 12 decembrie. Juriul festivalului a fost prezidat în acest an de criticul şi cineastul Michel Demopoulos, scrie mediafax.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează