Tribuna Studentului la meciul Romania – Olanda

0

Unii dintre voi au participat la Campionatul Național Universitar de Fotbal în sală, alții au venit în Tribuna Studentului dela Cupa Davis pentru a susține România în lupta cu Finlanda. Acum Tribuna Studentului și vice-campionii României de la Campionatul Național Universitar de Fotbal în sală vor face zarvă pe Arena Națională la meciul României cu Olanda!

 

După un mare spectacol ce ni l-a oferit Naționala în meciul cu Turcia, românii sunt mai încrezători în ceea ce privește rezultatul meciului împotriva Portocalei Mecanice.

Știm că ne citești, știm că-ți place sportul și știm că susții România! Din acest motiv, studenții sunt așteptați marți, în data de 16 octombrie, de la orele 2100pe Arena Națională din București, la meciul de fotbal România – Olanda. Omuleții cu tricourile ”Student Sport” te vor aștepta în Peluza Sud, zona 316 – 318 pentru a-ți oferi, în limita stocului disponibil, tricoul sau fularul Naționalei gratuit!

Ne vedem la meci!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează