Trei proiecte de antreprenoriat social din Romania castigatoare la Social Impact Award

0

Editia 2013 a Social Impact Award, competitia internationala de idei de antreprenoriat social, si-a desemnat castigatorii. 

La evenimentul de premiere din Romania, ce a avut loc pe 13 mai la HUB Bucharest, trei proiecte au fost desemnate castigatoare. Proiectul Inotech propus de Andu Andrici si proiectul Cooperativa de arta initiat de Cezar Cherciu au fost declarate castigatoare in urma evaluarii juriului, iar proiectul ZenDoo Kindergarten inscris de Dragos Iulian Matei a primit premiul de popularitate in urma voturilor online.

Foto_Cooperativa de arta

Fiecare dintre proiecte a fost recompensat cu un premiu in valoare de 2000 de euro.

In afara de premiile in bani, cele trei echipe castigatoare din Romania vor avea ocazia de a participa la workshop-uri internationale (Vision Workshop in Viena, Austria, pentru toti castigatorii din cele patru tari), iar in perioada iulie – septembrie 2013 vor putea beneficia de abonamentul nelimitat la The HUB Bucharest.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează