Traseul Transilvania in …Tibet!

1

Primul român care a deschis un traseu montan în Tibet.

Alpinistul roman a deschis un traseu de mare dificultate pe un perete muntos din Tibet. „Transilvania Avenue“ a atras atenţia revistelor de specialitate din întreaga lume asupra performanţei alpinistului român.

„Povestea călătoriilor lui Cosmin Andron, un împătimit al muntelui din Baia Mare, începe odată cu părăsirea oraşului natal pentru Cluj-Napoca, unde a studiat filosofia şi antropologia. După terminarea studiilor în capitala Ardealului a plecat în Anglia, pentru un doctorat în filosofie la Universitatea din Londra. Tot acolo a obţinut şi o diplomă postuniversitară în educaţie.”

Povestea completa pe adevarul.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.