Transilvania, zona turistica britanica?

0

Jurnaliştii de la The Telegraph susţin că britanicii ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, în locurile în care are proprietăţi prinţul Charles.

Se pare că Prinţul Charles este foarte mulţumit de proprietăţile din Transilvania. Se pare că Transilvania este atractivă din punct de vedere turistic şi imobiliar pentru că are o mulţime de păduri şi de lacuri, iar accesul în zonă se face destul de uşor. Castelul Bran, aduce un alt argument acestui demers prin faptul că este cunoscut în toată lumea.

Conacului de la Viscri din judeţul Braşov, când nu este ocupat de membri ai familiei regale, găzduieşte 10.000 de vizitatori în fiecare an. Cea mai recentă achiziţie a prinţului este un conac din satul Valea Zălanului, judeţul Covasna, potrivit ziarero.antena3.ro. După restaurare, casa va fi reşedinţa de vacanţă a lui Charles în timpul vizitelor din ţara noastră.

foto  Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează