Transilvania, zona turistica britanica?

0

Jurnaliştii de la The Telegraph susţin că britanicii ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, în locurile în care are proprietăţi prinţul Charles.

Se pare că Prinţul Charles este foarte mulţumit de proprietăţile din Transilvania. Se pare că Transilvania este atractivă din punct de vedere turistic şi imobiliar pentru că are o mulţime de păduri şi de lacuri, iar accesul în zonă se face destul de uşor. Castelul Bran, aduce un alt argument acestui demers prin faptul că este cunoscut în toată lumea.

Conacului de la Viscri din judeţul Braşov, când nu este ocupat de membri ai familiei regale, găzduieşte 10.000 de vizitatori în fiecare an. Cea mai recentă achiziţie a prinţului este un conac din satul Valea Zălanului, judeţul Covasna, potrivit ziarero.antena3.ro. După restaurare, casa va fi reşedinţa de vacanţă a lui Charles în timpul vizitelor din ţara noastră.

foto  Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează