Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Transilvania Train, din nou pe șine

0

O experiență unică de călătorie cu trenul prin inima Transilvaniei, călătoria începe din nou in Brașov, la 22 august.

Este al doilea an de când agențiile de turism Globe 365 și Free Spirit Travel au lansat proiectul ”Transilvania Train”, o călătorie cu trenul turistic prin intermediul căreia cei interesați de experiențe neconvenționale și de arome tradiționale vor avea ocazia să exploreze cele mai frumoase zone ale Transilvaniei.

În această săptămână am anunțat închiderea rezervărilor pentru această ediție, având în vedere faptul că trenul va porni în mai puțin de o săptămână, în perioada 22 – 26 august. În același timp, pregătim deja planul pentru anul 2019, când plănuim să avem 2 ediții, una dintre ele in luna iunie, iar următoarea pentru final de august și început de lună septembrie”, spune Cristi Pitulice, co-fondator Transilvania Train.

Anul 2018 aduce elemente noi în cadrul experienței turistice, inspirate de experiența anului trecut. Participanți din România, dar și din țări ca Germania, Austria, Polonia, pasionați de călătorii cu trenul și experiențe culturale vor avea la dispoziție 5 zile pentru a explora cultura și istoria Transilvaniei pe parcursul a 600 km plini de povești, iar pachetul turistic înglobează vizita a peste 20 de fortificații, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, un workshop gastronomic în Sebeș, 2 concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului, 2 petreceri tradiționale și multe altele.

Pentru această ediție, am gândit 2 evenimente deschise publicului, nu doar participanților Transilvania Train, în așa fel încât să oferim oricui ocazia să întrevadă ce înseamnă, de fapt, această experiență turistică. Așadar, concertul de orgă din Biserica Evanghelică de la Sebeș, în 25 august și cel al Orchestrei Filarmonicii Sibiu, pe strada Cetății din Sibiu, în 26 august vor fi cu acces liber.”, spune Oana Pricop, co-fondator Transilvania Train.

Proiectul Transilvania Train este organizat prin parteneriatul cu CFR Călători, iar trenul ce va fi constant la dispoziția grupului cuprinde vagoane de tip bar-bistro, unde vor fi organizate degustări de produse sub supravegherea unui chef, alături de vinuri și băuturi locale.

Despre Free Spirit Travel

Free Spirit este agenție de turism cu peste 10 ani de experiență și cu peste 5000 de clienți fideli, a cărei echipă a vizitat 50 de țări în vederea culegerii de informații. E-mail: office@free-spirit.ro

Despre Globe 365

Globe 365 este o agenție de turism ce activează de 10 ani în acest domeniu, oferind servicii personalizate pasionaților de călătorii. E-mail: office@globe365.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.