Training online pentru ONG-uri: Totul despre Excel

0

Personalizezi invitații manual pentru fiecare eveniment pe care-l organizezi? În Excel există o funcție prin care poți transforma o bază de date în emailuri personalizate.

Învață totul despre Excel și află care sunt cele mai utile trucuri care ți-ar putea face munca mai ușoară în organizația ta. Înscrie-te la webinarul gratuit organizat de TechSoup România, alături de IT Spark, special pentru organizațiile neguvernamentale.

Află mai multe vineri, 12 iulie, începând cu orele 18:30, online pe platforma – Gotowebinar.com. Trainingul este susținut de Alexandru Dionisie, de la IT Spark.

Iată ce vei învăța:

  • Formule de bază in Excel.
  • Cum să faci grafice și diagrame în Excel.
  • Ce înseamnă “intersection operator” și la ce folosește?
  • Cum să exporți adresele de email dintr-un Excel direct într-un email personalizat?
  • Câteva scurtături pe care-i bine să le stii dacă vrei să lucrezi mai repede în Excel.

 

Câteva informații despre webinar:

 

Despre trainer:

Alexandru Dionisie este Inginer de Procese Speciale și absolvent a Universității Politehnica din București. Publică frecvent articole despre Microsoft Office, Windows Phone și Microsoft Office 365 pe blogurile Tutoriale Office, ITSpark și Windows fără Limite.

Despre TechSoup:

TechSoup este cea mai mare intreprindere socială care oferă tehnologie accesibilă organizațiilor neguvernamentale din toată lumea. TechSoup România a sprijinit cele peste 750 de organizații neguvernamentale membre ale comunității sale să facă economii de peste 1.300.000 USD în ultimii 3 ani, având în același timp acces la cele mai noi programe și aplicații – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficientă.

Adobe Photoshop, Microsoft Office și Windows 8, sunt doar câteva dintre produsele software accesibile doar pentru ONG-uri, prinTechSoup România.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează