Traiesteromaneste.ro

0

Am primit pe e-mail mesajul de lansare al unui nou site! Salutăm iniţiativa şi transmitem informaţiile!

„Buna sa-ti fie inima romane,

Am lansat platforma online TraiesteRomaneste. Incepand de astazi, aici descoperi informatii despre valorile actuale ale Romaniei. Intr-o lume a zilelor noastre in care doar stirile negative strabat cu usurinta, a devenit o “aroganta” sa prezinti lucruri pozitive sau sa nu te rusinezi cu nationalitatea ta. Este cel mai simplu sa transmitem doar “apocalipse” in direct, sa ne luam peste picior, sa ne vaitam ca nimeni nu ne ajuta sau sa ne ascundem in ignoranta. Trebuie sa constientizam faptul ca doar noi ne putem salva. Asteptarea este doar o pierdere de vreme. Asadar putem fi jucatorii din teren (si impreuna sa reusim) sau optam sa criticam din scaunele stadionului (si sa asteptam in continuare).

“Cu o floare nu se face primavara”, dar ce spui de mai multe…?

A venit momentul sa ne unim si sa ne luam viata in mana, pentru ca impreuna putem reusi. Daca fiecare dintre noi ar face un singur lucru (oricat de mic) din proprie initiativa, iti dai seama ce perspectiva de ansamblu am realiza?

Acesta este prezentul. Acum il traim. Iti place cum arata?

Se spune ca cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa-l creezi chiar tu. Este insa elementar faptul ca viitorul depinde de prezent, pentru ca actiunile noastre prezente se reflecta in viitor.

Ce poti face?

1. Intra pe TraiesteRomaneste si informeaza-te. Afla despre Ce pierzi: produse romanesti (naturale, ecologice, autentice, mestesugite, de calitate), turism (locuri unice, muzee, cetati, natura, manastiri…), traditii (sarbatori, obiceiuri, mestesuguri…),  legende (basme, povesti, povestiri…), servicii (o categorie blamata zilnic, dar exista si exceptii), inventii (inventatori, descoperiri…), bucatarie (bucate traditionale, retete alese), rezultate (ceea ce reusim). Ai pentru inceput 37 de articole, iar materialul adunat este urcat periodic pe platforma. Nu rata niciun eveniment popular, sarbatoare, targ pentru ca acum ai si calendarul evenimentelor.

2. Detii o informatie ce ne poate ajuta sau stii pe cineva care cunoaste astfel de informatii, atunci trimite-ne un pont pe adresa pont@traiesteromaneste.ro  Ce fel de informatie? Una asemanatoare cu cele descrise mai sus sau orice altceva bun despre Romania. Ai poze? Urca-le pe flickr.com si imparte-le cu noi. Doar astfel putem aduna cat mai multe date, intr-un timp cat mai scurt, pentru a le face cunoscute, pentru a ne cunoaste: sa vedem ceea ce este de vazut, sa facem ceea ce este de facut, sa gustam ceea ce este de gustat, sa auzim ceea ce este de auzit si sa simtim ceea ce este de simtit.

3. Trimite acest mesaj la toti prietenii tai si convinge-i sa faca acelasi lucru la randul lor. Sa spunem tuturor despre noi, despre TraiesteRomaneste. Dezbinati suntem simple vieti, Impreuna suntem o forta.

Daca urmezi acesti 3 pasi simpli, asa cum poti tu, asa cum te pricepi tu, atunci reusim. Impreuna reusim.
Incepe de aici, incepe acum: traiesteromaneste.ro

Proiectul a pornit din suflet – vezi slideurile!

Cu prietenie,
Un roman

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează