Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tineri antreprenori chestionar YFA

0

In atenția antreprenorilor sub 30!

Ajută-ne să punem bazele unei curricule de curs pe tema educației financiare pentru tineri antreprenori.
Youth Finance Academy este un proiect dedicat tinerilor și tinerilor antreprenori prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea educației financiare în cele 7 țări partenere. Proiectul urmărește crearea unei curricule de training pe tema educației financiare care să ajute formatorii în facilitarea acestor sediuni pe această temă.
Scopul acestui chestionar este acela de a afla experiențele antreprenorilor în gestionarea propriilor resurse financiare și a provocărilor pe care le-au întâmpinat. De asemenea dorim să aflăm atitudinea/abordarea antreprenorilor în privința deciziilor pe care le iau.
Youth Finance Academy este un proiect finanțat în cadrul programului Erasmus+, Key Action 2 STRATEGIC PARTNERSHIPS IN THE FIELD OF EDUCATION, TRAINING AND YOUTH – KA205 – Strategic Partnerships for youth în parteneriat cu organizații din România, Finlanda, Bulgaria, Norvegia, Danemarca, Lituania și Grecia.

Chestionarul este deschis aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.