TIMIȘOARA: Mai mult de 100 de companii din România şi din Europa de Est vor participa la prima ediţie Automotive Forum România

0

Prima ediție a Automotive Forum România

Mai mult de 100 de companii din  România şi din Europa de Est vor participa la prima ediţie Automotive Forum România, cel mai mare eveniment de business dedicat exclusiv industriei automotive, programat pentru 20-21 octombrie 2014, la Timişoara.

Logo

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea şi dialogul direct dintre producătorii naţionali şi străini din industrie. Forumul  din luna octombrie se adresează atât producătorilor de automobile şi componente, cât și prestatorilor de servicii conexe, destinate direct industriei auto.

Alături de companii din România, vor participa firme din Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia. Vor fi prezenţi 300 de specialişti şi manageri, care vor lua parte la 4 conferinţe, 8 workshopuri, 2 sesiuni de întâlniri business to business și care vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală.

Importante organizaţii care reprezintă producătorii de componente auto, ca și specialiști în domeniu și marii producători de autoturisme au fost invitați să vorbească despre inovațiile industriei pentru anul 2015.

Reamintim faptul că industria auto românească are un impact major asupra economiei naționale, prin cele peste 600 de compa­nii producătoare de componente și a urcat anul trecut cu 20%, la aproape 16 mld. euro, potrivit datelor Asociaţiei Construc­to­rilor de Automobile din România (ACAROM).

Mai multe informații pe www.automotiveforumromania.ro

Invitatie Romana

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează