Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Mai mult de 100 de companii din România şi din Europa de Est vor participa la prima ediţie Automotive Forum România

0

Prima ediție a Automotive Forum România

Mai mult de 100 de companii din  România şi din Europa de Est vor participa la prima ediţie Automotive Forum România, cel mai mare eveniment de business dedicat exclusiv industriei automotive, programat pentru 20-21 octombrie 2014, la Timişoara.

Logo

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea şi dialogul direct dintre producătorii naţionali şi străini din industrie. Forumul  din luna octombrie se adresează atât producătorilor de automobile şi componente, cât și prestatorilor de servicii conexe, destinate direct industriei auto.

Alături de companii din România, vor participa firme din Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia. Vor fi prezenţi 300 de specialişti şi manageri, care vor lua parte la 4 conferinţe, 8 workshopuri, 2 sesiuni de întâlniri business to business și care vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală.

Importante organizaţii care reprezintă producătorii de componente auto, ca și specialiști în domeniu și marii producători de autoturisme au fost invitați să vorbească despre inovațiile industriei pentru anul 2015.

Reamintim faptul că industria auto românească are un impact major asupra economiei naționale, prin cele peste 600 de compa­nii producătoare de componente și a urcat anul trecut cu 20%, la aproape 16 mld. euro, potrivit datelor Asociaţiei Construc­to­rilor de Automobile din România (ACAROM).

Mai multe informații pe www.automotiveforumromania.ro

Invitatie Romana

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.