Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Creativa este o platformă deschisă pentru acele persoane sau grupuri care pot oferi răspunsuri creative la diverse provocări

0

Creativa este un instrument interactiv, care își propune să ofere o imagine a potențialului cultural și creativ din Timișoara.

Creativa este o platformă deschisă pentru acele persoane sau grupuri care pot oferi răspunsuri creative la diverse provocări, fiind în același timp un mediu de expunere al creativilor și o resursă pentru toți cei care au nevoie de impulsuri creative în proiectele lor.

39 creativi înscriși pe platformă, în 76 categorii, sub 11 sectoare

Creativa este, prin natura sa, într-o continuă schimbare: îi întâlnești pe platformă doar pe cei care au ales să se înscrie, așa că o reprezentare mai fidelă a potențialului creativ din Timișoara depinde în mare măsură și de numărul celor care cunosc acest proiect. Ajută-ne să îl facem cunoscut!

Creativa este o platformă în testare, pentru care așteptăm sugestii de îmbunătățire, dezvoltare sau replicare, așa că dacă ai propuneri de optimizare sau te gândești că ai putea implementa Creativa și în alte orașe din țară, ne poți scrie pe contact@creativa.community.

Creativa este un proiect inițiat și susținut de Asociația Faber, care dorește să le mulțumească tuturor celor care au pus umărul la realizarea sa:

Echipa de implementare
Alexandra-Mari Rigler, Alex Iliescu, Andreea Iager-Tako, Andrei Drăcea, Bogdan Cotîrță, Costin Bleotu, Pepe Peralta Guerrero, Val Mureșan

Consultanță
Alexandru Ciobotă, Alexandru Lorinți, Ana Kun, Andreas Samuelsson, Atelier Bobar, Bianca Băilă, Cristian Boldișteanu, Diana Marincu, Dragoș Miștorică, Emilia Szuszmann, Gabriel Amza, Hotvath Octavian Nicolae, Levente Kozma, Lia Pfeiffer, Livia Coloji, Loredana Gaiță, Manu Anghelescu, Mihai Drăgan, Monica Diaconu, Ovidiu Hrin, Ovidiu Zimcea, Pusha Petrov, Roxana Puriș, Sasha Bodeanu, Seba Tătaru, Sorin Chiuzbaian, Zoltan Bereczi și mulți alții

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.