TIMIȘOARA: A început construcția Celui Mai Mare Pod Din PET-uri Din Lume!

0

cu.podu – proiect prin care organizatorii, EcoStuff Romania,  își propun sa atragă atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic care poluează apele din România și din întreaga lume, a intrat în linie dreaptă.

u2

Între 24-25 Iunie, peste mai puțin de o săptămână, proiectul care a mobilizat până acum zeci de școli, grădinițe, companii mici și multinaționale precum și sute de voluntari va prinde formă, urmând să fie “lansat la apă”.

Construcția primelor elemente care vor forma podul au început deja în piscina plină cu pet-uri de la terasa La Căpițe, vis-a-vis de Universitatea de Vest din Timișoara.

Fiind un proiect foarte mare este nevoie de implicarea cât mai multor voluntari în această etapă finală, de construcție. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor și să-și treacă numele în dreptului unui proiect care ar putea intra în Cartea Recordurilor sunt așteptați în fiecare zi începând cu ora 11.00 în locația amintită.

 u3

În același timp mai este nevoie de pet-uri. Chiar dacă numărul strâns până acum este impresionant, pentru a-și asigura o marja de siguranță organizatorii invită în continuare toți timișorenii să aducă pet-uri, mai ales de 0.5, 2 si 2.5 litri.

Urmărește evoluția proiectului pe Facebook: http://ecostuff.ro/cu-podu

„cu.podu” este sponsorizat de FRIGOGLASS și GIROD și susținut de „La Căpițe”, Retim, TVR Timisoara, Digi24, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Apele Române Banat, Căpitănia Portului Timișoara, ADID Timiș.

 cu-podu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează