TIMIȘOARA: A început construcția Celui Mai Mare Pod Din PET-uri Din Lume!

0

cu.podu – proiect prin care organizatorii, EcoStuff Romania,  își propun sa atragă atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic care poluează apele din România și din întreaga lume, a intrat în linie dreaptă.

u2

Între 24-25 Iunie, peste mai puțin de o săptămână, proiectul care a mobilizat până acum zeci de școli, grădinițe, companii mici și multinaționale precum și sute de voluntari va prinde formă, urmând să fie “lansat la apă”.

Construcția primelor elemente care vor forma podul au început deja în piscina plină cu pet-uri de la terasa La Căpițe, vis-a-vis de Universitatea de Vest din Timișoara.

Fiind un proiect foarte mare este nevoie de implicarea cât mai multor voluntari în această etapă finală, de construcție. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor și să-și treacă numele în dreptului unui proiect care ar putea intra în Cartea Recordurilor sunt așteptați în fiecare zi începând cu ora 11.00 în locația amintită.

 u3

În același timp mai este nevoie de pet-uri. Chiar dacă numărul strâns până acum este impresionant, pentru a-și asigura o marja de siguranță organizatorii invită în continuare toți timișorenii să aducă pet-uri, mai ales de 0.5, 2 si 2.5 litri.

Urmărește evoluția proiectului pe Facebook: http://ecostuff.ro/cu-podu

„cu.podu” este sponsorizat de FRIGOGLASS și GIROD și susținut de „La Căpițe”, Retim, TVR Timisoara, Digi24, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Apele Române Banat, Căpitănia Portului Timișoara, ADID Timiș.

 cu-podu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.