Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Thy Veils anunță participarea la Sziget Festival 2016

0

Pentru al 3-lea an consecutiv formația timișoreană Thy Veils va urca pe scena Chill Garden în cadrul festivalului Sziget din Budapesta.

În 16 August la miezul nopții Thy Veils va oferi publicului un spectacol audio-vizual imersiv care deja se află în fază avansată de producție.

image001
Pentru Thy Veils anul 2016 se anunță deja unul abundent în producții. În februarie a fost lansat videoclipul Mountain And Cloud, o explorare vizuală spectaculoasă ce aduce în contemporaneitate tradiția străvechiului dans indian Oddisi alături de dansatoarea Antonia Rasovan, sub îndrumarea maestrei Reela Hota (New Delhi).

În martie a fost lansată piesa Wolfaegis, o explorare spectrală a abisurilor afectiv-contemplative. Inițial Wolfaegis a fost prezentată publicului ca și coloana sonoră a spectacolului de dans contemporan “Torn”, o producție a dansatoarei și coregrafei Yin Yue (n. Shanghai), spectacol ce a debutat în New York în cadrul festivalului DanceNow. Videoclipul piesei Wolfaegis, bazat pe înregistrarea spectacolului, este aproape de finalizare și va fi lansat în viitorul apropiat.

Fondat în 1995 de către Daniel Dorobanțu, Thy Veils este un nume pionier în muzica de ambient din România. Până în 2016 sunt produse 6 albume de studio și 3 discuri live, un disc DVD cu eseuri video-ambient non-narative, muzică pentru dans contemporan precum și muzică de film, lucrări și instalații de artă video. Utilizând din plin și mereu la zi mijloacele digitale de creație, colaborare și comunicare, Thy Veils a devenit în scurt timp un nume respectat pe scena artistică internațională de specialitate.

Tematica Thy Veils gravitează ideatic în jurul introspecţiei, a stărilor contemplative şi extatice, părţi ale unui itinerariu spiritual susţinut de tendinţa expandării propriilor limite. Muzica Thy Veils e caracterizată prin grija pentru detaliu și rafinarea inspirației ca un continuum de sunete, o cascadă atent condusă.

Pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1047205811984992/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.