Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Termenul limită pentru nominalizările startup-urilor românești în cadrul Central European Startup Awards (CESA) a fost prelungit până pe 20 iunie.

0

Termenul pentru nominalizările CESA România a fost prelungit

Central European Startup Awards a anunțat prelungirea termenului limită pentru nominalizarea celor mai bune startup-uri în Faza Națională. Astfel, susțnătorii ecosistemului antreprenorial autohton mai au timp până pe 20 iunie să nominalizeze startp-urile preferate, la una din cele 12 categorii:

 • Startup of the Year

 • Founder of the Year

 • Investor of the Year

 • Best New Comer

 • Best Social Impact Startup

 • Best IoT Startup

 • Best FinTech Startup

 • Best AI Startup

 • Best Smart City Solution

 • Best Biotech Startup

 • Best Coworking Space

 • Best Accelerator Program

Nominalizările pot fi făcute pe site-ul oficial al competiției:

http://centraleuropeanstartupawards.com/categories

CESA România este organizată de Impact Hub Cluj-Napoca, partener al Global Startup Awards din 2016. Competiția celebrează realizările și munca asiduă a celor determinați să dea formă inovativă viitorului și să îmbunătățească lumea prin crearea și livrarea de produse și soluții extraordinare.

Ambasadorii CESA România de anul acesta sunt Andrei Firoiu (CEO & co-fondator Cowork Timișoara), Cristi Bârlădeanu (CEO ThinkOut), Dragoș Jaliu (Managing Partner al Structural Consulting Group), Mircea Vădan (Fondator ClujStartups) și Vlad Andriescu (redactor-șef Start-up.ro).

În luna septembrie va avea loc la Cluj-Napoca ceremonia de desemnare și premiere a startup-urilor din țară, calificate în următoarea etapă, cea regională. Startup-urile care trec de etapa regională vor fi invitate la întrunirea globală.

Anul trecut România a fost reprezentată pe podiumul marilor câștigători din etapa finală a Global Startup Awards, în cadrul ceremoniei desfășurate la Kuala Lumpur, de compania clujeană Mira Rehab, desemnată „Cel mai bun startup cu impact social”.

CESAwards 2017

CESA România este organizată de Impact Hub Cluj-Napoca, partener oficial al competiției Global Startup Awards

***

Impact Hub Cluj-Napoca este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 75 de locații de pe 5 continente.

***

Detalii: http://cluj.impacthub.ro/

Ne puteți urmări pe Facebook: Impact Hub Cluj-Napoca

Pentru informații suplimentare, ne puteţi scrie pe cluj@impacthub.ro

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.