Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Termenul limită de înscriere la Social Impact Award s-a extins!

0

Termenul limită de înscriere la Social Impact Award s-a extins! Astfel, până pe 16 mai poți aplica la cea mai mare competiție internațională pentru tinerii care vor să devină antreprenori sociali!

Aplică cu ideea ta pe: http://bit.ly/2oB0EWi și poți câștiga 1500 de euro și șansa de a ajunge la SIA Summit în Belgrad. Organizatorii ți-au pregătit 3 luni de incubare, mentorat și spațiu de lucru, într-o comunitate de tineri antreprenori sociali!

SIA - Extindere deadline

Aplică cu ideea ta de afacere socială la Social Impact Award până pe 16 mai! Intră pe www.socialimpactaward.ro și află mai multe despre cea mai mare competiție internațională pentru tineri care vor să devină antreprenori sociali. Te așteaptă premii în bani și șansa de a ajunge la Social Impact Award Summit din Belgrad.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.