Termenul de aplicare la programul Top Talents se prelungeste pana la 29 aprilie 2011

0

Studentii si proaspat absolventii cu rezultate academice remarcabile, experienta extracurriculara sau internationala se pot inscrie pana pe 29 aprilie pe www.toptalents.ro la cea de-a patra editie a proiectul Top Talents Romania.

Deoarece foarte multi candidati si-au manifestat dorinta de a se inscrie la Top Talents, organizatorii evenimentului au decis sa prelungeasca termenul de aplicare. Astfel, pana la 29 aprilie tinerii talentati sunt asteptati sa se inscrie pe www.toptalents.ro la programul Top Talents din acest an.

Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate academice remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului lor. In urma evaluarii CV-urilor si a formularelor online, candidatii vor fi invitati sa-si testeze competentele cu ajutorul testelor Cut-e, un instrument recunoscut  la nivel european.

Ulterior, 300 de aplicanti vor fi invitati la Top Talents Days care va avea loc in perioada 12-13 mai, la Hotel Caro. Cateva dintre programele si oportunitatile prezentate de cele 8 companii partenere in cadrul proiectului Top Talents Romania 2011 sunt:

  • Auditor Junior in cadrul BRD Groupe Société Générale
  • Programul de internship Cargill in departamentele Comercial, Operational si Logistica;
  • Programul de internship Colgate – Palmolive Romania in departamentele Marketing, Vanzari, Finance, Customer Service & Logistics;
  • Oportunitati de cariera in cadrul departamentelor Sales&Marketing la Hilti ;
  • Programul de internship JTI in departamentele Marketing, Financiar-Contabilitate, Productie, Calitate, Inginerie, Achizitii si Resurse Umane;
  • Cross Functional Trainee Program in cadrul Kraft Foods Romania;
  • Programe de stagiari in una din cele 4 divizii L’Oreal Romania : mass market, cosmetica activa, produse profesionale si produse lux;
  • Oportunitati pentru tinerii interesati de o cariera in tehnologie la Vodafone.

Mai multe detalii despre evenimentul Top Talents Romania 2011 pot fi gasite pe www.toptalents.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează