Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Termenul de aplicare la programul Top Talents se prelungeste pana la 29 aprilie 2011

0

Studentii si proaspat absolventii cu rezultate academice remarcabile, experienta extracurriculara sau internationala se pot inscrie pana pe 29 aprilie pe www.toptalents.ro la cea de-a patra editie a proiectul Top Talents Romania.

Deoarece foarte multi candidati si-au manifestat dorinta de a se inscrie la Top Talents, organizatorii evenimentului au decis sa prelungeasca termenul de aplicare. Astfel, pana la 29 aprilie tinerii talentati sunt asteptati sa se inscrie pe www.toptalents.ro la programul Top Talents din acest an.

Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate academice remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului lor. In urma evaluarii CV-urilor si a formularelor online, candidatii vor fi invitati sa-si testeze competentele cu ajutorul testelor Cut-e, un instrument recunoscut  la nivel european.

Ulterior, 300 de aplicanti vor fi invitati la Top Talents Days care va avea loc in perioada 12-13 mai, la Hotel Caro. Cateva dintre programele si oportunitatile prezentate de cele 8 companii partenere in cadrul proiectului Top Talents Romania 2011 sunt:

  • Auditor Junior in cadrul BRD Groupe Société Générale
  • Programul de internship Cargill in departamentele Comercial, Operational si Logistica;
  • Programul de internship Colgate – Palmolive Romania in departamentele Marketing, Vanzari, Finance, Customer Service & Logistics;
  • Oportunitati de cariera in cadrul departamentelor Sales&Marketing la Hilti ;
  • Programul de internship JTI in departamentele Marketing, Financiar-Contabilitate, Productie, Calitate, Inginerie, Achizitii si Resurse Umane;
  • Cross Functional Trainee Program in cadrul Kraft Foods Romania;
  • Programe de stagiari in una din cele 4 divizii L’Oreal Romania : mass market, cosmetica activa, produse profesionale si produse lux;
  • Oportunitati pentru tinerii interesati de o cariera in tehnologie la Vodafone.

Mai multe detalii despre evenimentul Top Talents Romania 2011 pot fi gasite pe www.toptalents.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.