Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tema pentru concursul Global Innovation

0

Provocarea

Una dintre cele mai presante probleme cotidiene este recesiunea economica mondiala, care a avut un efect devastator asupra indivizilor, comunitaţilor, companiilor, şi a ţarilor. Cei care au fost cel mai putin afectati au invatat sa constituie rezerve financiare pentru a reveni in urma crizei. Cu toate acestea, mulţi oameni din întreaga lume considera cel putin dificil sau chiar neplacut sa fie nevoiti sa economiseasca. Hai sa facem ceva pentru a schimba asta!

Provocarea ta este sa … ECONOMISESTI INTR-UN MOD DISTRACTIV! Nu exista o definitie standard a acestui concept, orice modalitate pe care o consideri eficienta poate fi folosita. Scopul tau este sa aiba impact!

Te incurajam sa vorbesti despre produse, servicii, experiente, sau orice altceva iti poţi imagina … Simte-te liber sa gandesti si sa actionezi local sau global!

Asuma-ti provocarea, creeaza valoare, documenteaza- ti munca si realizeaza un videoclip de maxim trei minute si incarca-l pe  YouTube!


Suntem nerabdatori sa vedem ce poti tu sa faci!

Ce este si cum particip?

Global Innovation Tournament 2009 (GIT) este o competitie internationala pe echipe, care te provoaca sa rezolvi o problema comuna, globala, generand cat mai multa valoare posibila. Termenul de trimitere a rezolvarii va fi 13 noiembrie.

Pentru a participa, aduna-ti echipa si citeste mai multe aici despre cei 3 pasi:

1. Inscrie-ti echipa aici, la sectiunea Sign Up.
2. Realizeaza un videoclip si incarca-l pe YouTube.
3. Trimite URL-ul videoclipului pe pagina de inscriere si urmareste jurizarea internationala. Pe 5 decembrie, castigatorii vor primi un certificat din partea Universitatii din Stanford.
De ce acum?

63Global Innovation Tournament face parte din activitatile desfasurate in timpul Saptamanii Globale a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week, www.gew.ro).

Pentru orice intrebare sau nelamurire, scrie-ne la alexandru.g(around)jaromania. org sau suna la 0730 330 884.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.