Tema pentru concursul Global Innovation

0

Provocarea

Una dintre cele mai presante probleme cotidiene este recesiunea economica mondiala, care a avut un efect devastator asupra indivizilor, comunitaţilor, companiilor, şi a ţarilor. Cei care au fost cel mai putin afectati au invatat sa constituie rezerve financiare pentru a reveni in urma crizei. Cu toate acestea, mulţi oameni din întreaga lume considera cel putin dificil sau chiar neplacut sa fie nevoiti sa economiseasca. Hai sa facem ceva pentru a schimba asta!

Provocarea ta este sa … ECONOMISESTI INTR-UN MOD DISTRACTIV! Nu exista o definitie standard a acestui concept, orice modalitate pe care o consideri eficienta poate fi folosita. Scopul tau este sa aiba impact!

Te incurajam sa vorbesti despre produse, servicii, experiente, sau orice altceva iti poţi imagina … Simte-te liber sa gandesti si sa actionezi local sau global!

Asuma-ti provocarea, creeaza valoare, documenteaza- ti munca si realizeaza un videoclip de maxim trei minute si incarca-l pe  YouTube!


Suntem nerabdatori sa vedem ce poti tu sa faci!

Ce este si cum particip?

Global Innovation Tournament 2009 (GIT) este o competitie internationala pe echipe, care te provoaca sa rezolvi o problema comuna, globala, generand cat mai multa valoare posibila. Termenul de trimitere a rezolvarii va fi 13 noiembrie.

Pentru a participa, aduna-ti echipa si citeste mai multe aici despre cei 3 pasi:

1. Inscrie-ti echipa aici, la sectiunea Sign Up.
2. Realizeaza un videoclip si incarca-l pe YouTube.
3. Trimite URL-ul videoclipului pe pagina de inscriere si urmareste jurizarea internationala. Pe 5 decembrie, castigatorii vor primi un certificat din partea Universitatii din Stanford.
De ce acum?

63Global Innovation Tournament face parte din activitatile desfasurate in timpul Saptamanii Globale a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week, www.gew.ro).

Pentru orice intrebare sau nelamurire, scrie-ne la alexandru.g(around)jaromania. org sau suna la 0730 330 884.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează