Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania oferă gratuit, profesorilor, elevilor și părinților internet 4G și licențe de acces în platforma de management educațional Adservio

0

Telekom Romania oferă gratuit, până la finalul anului, internet 4G și licențe de acces în platforma de management educațional Adservio profesorilor, elevilor și părinților. Aflat via Biziday.

ADSERVIO, PLATFORMA DE MANAGEMENT EDUCAȚIONAL NR.1

O soluție unică: acces la Adservio platforma de management educațional nr. 1 , internet și tablete/laptopuri. Smart Education este soluția prin care profesorii, elevii, părinții și administrația comunică constant și sunt interconectați.

Mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.