Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom anunță competiția internațională pentru proiecte digitale „Media, sure! But secure.”

0

Competiția „Media, sure! But secure.” face parte din inițiativa Teachtoday, un program Deutsche Telekom;

Proiecte din toate țările europene care promovează utilizarea într-o manieră sigură a mediei digitale printre copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani se pot înscrie în concurs;

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor: 15 septembrie 2015.

Telekom Romania anunță competiția Media, sure! But secure. care face parte din inițiativa Teachtoday, un program dezvoltat de către Deutsche Telekom. Profesioniști din învățământ care au dezvoltat proiecte adresate copiilor cu vârste între 9 și 12 ani cu scopul de a promova metode noi de învățare cu ajutorul mediei digitale pot participa în cadrul concursului. Scopul principal al competiției este de a oferi profesorilor, asistenților sociali și persoanelor din domeniul educațional o platformă cu ajutorul căreia aceștia pot face schimb de experiențe în domeniul educației digitale.

telekom

Proiectele care iau parte la concurs trebuie să se încadreze într-una din cele două categorii: „Învățând cu media digitală” și „Folosirea mediei digitale în mod sigur”. Proiectele pot fi derulate în cadrul unei școli sau ca parte a unui program extracurricular. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 15 septembrie 2015. Câștigătorii vor fi anuntați în noiembrie 2015.

Competiția are un caracter specific datorat faptului că toți participanții câștigă și vor primi un kit de instrumente privind integrarea mediei digitale în curriculum și învățarea de zi cu zi. Un juriu format din experți din domeniul educației digitale, profesori și oameni de știință vor selecta cele mai bune proiecte care vor primi următoarele premii: două în valoare de 500 de Euro, două în valoare de 200 de Euro și două în valoare de 100 de Euro. În plus, proiectele vor fi prezentate ca modele de bună practică în cadrul Summit-ului pentru copiii din Germania în toamna anului 2015. Jurizarea se va face în baza unor criterii care includ ușurința cu care pot fi implementate proiectele pe termen lung.

Aplicațiile se pot trimite în engleză sau germană folosind formularul de înscriere online. Aplicanții sunt rugați să descrie obiectivele și rezultatele proiectului și să exemplifice metodele prin care proiectul poate fi implementat de alți profesori. Împreună cu formularul de participare pot fi trimise materiale adiționale precum poze, video etc.

Proiectele care se înscriu în cadrul competiției trebuie să promoveze metode prin care elevii pot învăța să folosească media digitală într-o manieră sigură și să dezvolte modalități de învățare durabile. În prezent, profesorii încearcă să incorporeze media digitală în curriculumul școlar și în programele sociale. Aceștia dezvoltă proiecte pentru a le arăta elevilor cum să folosească media digitală în mod corect. Cu toate acestea, proiectele nu sunt foarte vizibile în sistemul de învățământ. Prin intermediul competiției Media, sure! But secure. aceste proiecte pot deveni vizibile.

Mai multe informații privind competiția Media, sure! But secure. se găsesc pe platorma TeachToday.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE întărește poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru comaniile din România, indiferent de mărimea lor.

Până la finalul lunii aprilie 2015, 100.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.