Teledon Realitatea TV si UNICEF / Solidaritate cu victimele inundatiilor

0

UPDATE, 7 iulie 2010
448.156 euro s-au strâns pentru sinistraţi, în campania Realitatea TV şi UNICEF. Donaţiile continuă!

UPDATE 5 iulie 2010
336.000 euro s-au strâns pentru sinistraţi, în campania Realitatea TV şi UNICEF. Donaţiile continuă

UPDATE 3 iulie 2010! 215.000 euro s-au strâns la teledonul organizat de UNICEF şi Realitatea TV. Donaţiile continuă!

Zeci de mii români fug de ape şi  sute de case au fost distruse. Viiturile care s-au abătut asupra nord-estului României au făcut deja zeci de victime. Realitatea TV şi UNICEF îndeamnă românii la solidaritate cu victimele inundaţiilor şi organizează vineri un teledon.

Acum este momentul solidarităţii. Realitatea TV va încerca să îi determine pe români să nu-i uite pe cei care trec prin grele încercări, pe cei alungaţi de puhoaie.

Realitatea TV îi cheamă pe toţi cei care vor să ajute să facă un gest minim de solidaritate şi să doneze 2 euro cu un SMS la 876 sau să sune în reţeaua Romtelecom la numărul 0900900760. Serviciile sunt oferite gratuit, nu se percepe TVA. Liniile vor fi deschise până pe data de 6 august 2010.

Începând de vineri, ora 8, la numărul de telefon 021.20.176.20, cu tarif normal, oricine poate să anunţe o donaţie în cadrul acestei campanii.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează